Страви, які чи не щодня готують закарпатці, потрапили у ТОП−10 найсмачніших у світі

Борщ, сало, вареники, галушки і все, чим багата традиційна українська кухня, відтепер — у списках найсмачніших світових наїдків.

Українські страви поставили на восьме місце — між кулінарним багатством Японії та Китаю.  Очолює список в’єтнамська їжа.

Українська кухня потрапила до переліку найсмачніших шляхом усеземного голосування.

Стисла інструкція пояснює: борщ — це суп із м’яса, буряка й усього, що є в холодильнику. Горілка — та сама водка, тільки до біса міцна!

Деякі ресторани дивують національними стравами самих українців, знаходять нове виконання. Наприклад, чорні вареники з чорнилом каракатиці із начинкою на будь-який смак.

Трансформація страв зараз — річ популярна, пояснюють фахівці. Мовляв, така собі адаптація. Як, наприклад, страви країн Азії адаптують для європейських споживачів, передає Український тижневик «Міст».


Інші публікації

У тренді

karpatnews

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на karpatnews.in.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на karpatnews.in.ua

© Новини Закарпаття, Ужгорода, Мукачева та України на KarpatNews. All Rights Reserved.