Закарпатська майстриня кухні взяла всеукраїнське «срібло»!
Її фірмова страва - молочне фаршироване ягнятко - стала "родзинкою" всеукраїнського конкурсу, привернувши увагу як членів журі, так і його учасників.
ЗАКАРПАТТЯ - ТЕРНОПІЛЬЩИНА. У селищі Березовиця на Тернопільщині на конкурс професійної майстерності та звання найкрощого кухаря України з'їхалися знані майстрині куліраної справи з усієї України.
Серед них - і Ганна Корпош - переможниця обласного конкурсу кухарів серед підприємств ресторанного господарства споживчої кооперації Закарпаття.
Її фірмова страва - молочне фаршироване ягнятко - стала "родзинкою" конкурсу, привернувши увагу як членів журі, так і його учасників. Успішно впоралася Ганна Василівна і з індивідуальним завданням: приготування холодних та гарячих закусок, салатів і десерту.
Почесне друге місце стало достойною і заслуженою винагородою для кулінарної майстрині із Закарпаття.