Закарпатська майстриня кухні взяла всеукраїнське «срібло»!

foto

Її фірмова страва - молочне фаршироване ягнятко - стала "родзинкою" всеукраїнського конкурсу, привернувши увагу як членів журі, так і його учасників.

ЗАКАРПАТТЯ - ТЕРНОПІЛЬЩИНА. У селищі Березовиця на Тернопільщині на конкурс професійної майстерності та звання найкрощого кухаря України з'їхалися знані майстрині куліраної справи з усієї України.
Серед них - і Ганна Корпош - переможниця обласного конкурсу кухарів серед підприємств ресторанного господарства споживчої кооперації Закарпаття.

Її фірмова страва - молочне фаршироване ягнятко - стала "родзинкою" конкурсу, привернувши увагу як членів журі, так і його учасників. Успішно впоралася Ганна Василівна і з індивідуальним завданням: приготування холодних та гарячих закусок, салатів і десерту.

Почесне друге місце стало достойною і заслуженою винагородою для кулінарної майстрині із Закарпаття.


Інші публікації

У тренді

karpatnews

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на karpatnews.in.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на karpatnews.in.ua

© Новини Закарпаття, Ужгорода, Мукачева та України на KarpatNews. All Rights Reserved.