Андрій Дзюбан: «Наш бізнес — це позитивні емоції!»
Плани на цей рік у львів’ян грандіозні: ведуться переговори про відкриття партнерських магазинів вже цього року в Ужгороді, Мукачево, Києві (2), Дніпропетровську, Чернівцях, Запоріжжі та Кривому Розі...
Цього року львівська «Майстерня карамелі» прийняла рішення стати франчайзером. Особливість компанії полягає в тому, що це єдина мережа кондитерських майстерень в Україні, де цукерки та карамель виробляються безпосередньо перед гостями і покупцями. При виготовленні продукту використовуються виключно натуральні інгредієнти.
«Наш бізнес - це позитивні емоції. Тому єдина вимога до майбутніх франчайзерів - це щире та відповідальне ставлення до справи. Справа не в технології, яку можна запустити і вона сама заробить, а в постійному добром відношенні до людей, тому що цей бізнес - ручна робота, і люди, які в ньому задіяні, повинні мати щире бажання нести щось хороше і світле. Майбутній партнер повинен мати творчий підхід до справи », - поділився Андрій Дзюбан, директор компанії.
Плани на цей рік в «Майстерні карамелі» грандіозні. «Ми ведемо переговори про відкриття партнерських магазинів вже цього року в Києві (2 місця), Дніпропетровську, Ужгороді, Мукачево, Чернівцях, Запоріжжі та Кривому Розі», - розповів Андрій Дзюбан.
Franchising