Яке воно, карпатське «тихе полювання»? (ВІДЕО)

На сироїжки, підберезники, лисички та інші гриби місцеві дивляться рідко – беруть лише білі. Потім смачні знахідки консервують, сушать та розпродують свіжими при трасах від 35 до 50 гривень за кілограм.

У Карпатах починається грибний сезон. Родять поки не надто багато, але горяни чекають осені, ось тоді кошики по вінця наповняться грибними ласощами. Та і зараз цінних дарів лісу стає і собі запастися, і туристів нагодувати.

На сироїжки, підберезники, лисички та інші гриби місцеві дивляться рідко – беруть лише білі. Потім смачні знахідки консервують, сушать та розпродують свіжими при трасах від 35 до 50 гривень за кілограм.

А креативні горяни, тим часом, за винагороду здають приїжджим грибні точки.

Такий маршрут не з легких. Доведеться пожертвувати сном, комфортом та ще й добряче находитися. Але воно того варте – за день можна набрати до тридцяти кілограмів.


05 серпня 2013, 13:53
Karpatnews.in.ua — Новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України

Сподобалась новина? Підтримай KarpatNews натиснувши "Подобається"!

Інші публікації

У тренді

karpatnews

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на karpatnews.in.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на karpatnews.in.ua

© Новини Закарпаття, Ужгорода, Мукачева та України на KarpatNews. All Rights Reserved.