6 яєць, 2 столові ложки сметани, 1/2 чайної ложки солі, перець для другого + зелена цибуля для третього + зелена цибуля, кінза, помідор.
На 3-х осіб
1-й простий: Збийте шість яєць в мисці. Додайте 2 столові ложки сметани, 1/2 чайної ложки солі і 1/2 чайної ложки перцю. Збити яйця швидко від 15 до 20 секунд. Розтопіть 2 столові ложки вершкового масла в антипригарному сковороді. Вилийте на сковороду яєчну суміш. По мірі прожарювання за допомогою ножа або лопатки проколюйте омлет, щоб рідка частина потрапила на сковорідку. В кінці перемішайте омлет лопаткою і викладіть на тарілки.
2-й з луком Збийте яйця, сіллю і перцем як написано вище (без сметани). Наріжте зелену цибулю. Розтопіть 2 столові ложки вершкового масла в антипригарному сковороді і вилийте на сковороду яєчну суміш. Потім відразу ж вилийте дві ложки сметани, розмішайте лопаткою так, щоб сметана не повністю змішалася з яйцями. Посипте зеленою цибулею
Третій Мексиканський
Збийте яйця з 1/2 чайної ложки солі і 1/2 чайної ложки перцю. Підігрійте 2 - 3 столові ложки рослинної олії в антипригарному сковороді на середньому вогні. Додайте 2 столові ложки подрібненої зеленої цибулі, готувати цибулю від 15 до 20 секунд. Додайте яйця і зменшіть вогонь до середнього. Складіть і смажте яйця протягом 2 хвилин. Додайте 3 столові ложки подрібненої кінзи, 1 нарізаний помідор і 2 столові ложки сметани. Коли яйця приготуються, змішайте їх лопаткою.
15 березня 2013, 9:50 Karpatnews.in.ua — Новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України