ТОП рецептів омлету з яєць і сметани

6 яєць, 2 столові ложки сметани, 1/2 чайної ложки солі, перець для другого + зелена цибуля для третього + зелена цибуля, кінза, помідор.

На 3-х осіб

1-й простий:
Збийте шість яєць в мисці. Додайте 2 столові ложки сметани, 1/2 чайної ложки солі і 1/2 чайної ложки перцю. Збити яйця швидко від 15 до 20 секунд.
Розтопіть 2 столові ложки вершкового масла в антипригарному сковороді.
Вилийте на сковороду яєчну суміш. По мірі прожарювання за допомогою ножа або лопатки проколюйте омлет, щоб рідка частина потрапила на сковорідку. В кінці перемішайте омлет лопаткою і викладіть на тарілки.

2-й з луком
Збийте яйця, сіллю і перцем як написано вище (без сметани). Наріжте зелену цибулю.
Розтопіть 2 столові ложки вершкового масла в антипригарному сковороді і вилийте на сковороду яєчну суміш. Потім відразу ж вилийте дві ложки сметани, розмішайте лопаткою так, щоб сметана не повністю змішалася з яйцями. Посипте зеленою цибулею

Третій Мексиканський

Збийте яйця з 1/2 чайної ложки солі і 1/2 чайної ложки перцю. Підігрійте 2 - 3 столові ложки рослинної олії в антипригарному сковороді на середньому вогні. Додайте 2 столові ложки подрібненої зеленої цибулі, готувати цибулю від 15 до 20 секунд. Додайте яйця і зменшіть вогонь до середнього. Складіть і смажте яйця протягом 2 хвилин.
Додайте 3 столові ложки подрібненої кінзи, 1 нарізаний помідор і 2 столові ложки сметани. Коли яйця приготуються, змішайте їх лопаткою.


15 березня 2013, 9:50
Karpatnews.in.ua — Новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України

Сподобалась новина? Підтримай KarpatNews натиснувши "Подобається"!

Інші публікації

У тренді

karpatnews

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на karpatnews.in.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на karpatnews.in.ua

© Новини Закарпаття, Ужгорода, Мукачева та України на KarpatNews. All Rights Reserved.