Котлети «дієтичні» (РЕЦЕПТ + ВІДЕО)

Ці котлети подаються на стіл з овочевим гарніром.

Для котлет:

1 кг фаршу (яловичина навпіл з індичатиною або курятиною),
2 цибулини,
3 середніх болгарських перцю (краще різних кольорів),
6 зубчиків часнику,
2 яйця,
петрушка або кінза,
кунжутне насіння для посипання.


Приготування: 1. Фарш пропустити через м'ясорубку, разом з цибулею, часником і зеленню, посолити, додати яйця і нарізаний кубиками перець. 2. Якщо фарш вийшов густий, додати трохи води. 3. Запікати котлети краще в духовці на змащеному олією деку або обсмажити на невеликому кол-ве масла на маленькому вогні. 4. Котлети подавати з овочевим гарніром.


15 грудня 2012, 9:43
KARPATNEWS.in.ua — Усі новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України

Сподобалась новина? Підтримай KarpatNews натиснувши "Подобається"!

Інші публікації

У тренді

karpatnews

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на karpatnews.in.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на karpatnews.in.ua

© Новини Закарпаття, Ужгорода, Мукачева та України на KarpatNews. All Rights Reserved.