1 кг фаршу (яловичина навпіл з індичатиною або курятиною), 2 цибулини, 3 середніх болгарських перцю (краще різних кольорів), 6 зубчиків часнику, 2 яйця, петрушка або кінза, кунжутне насіння для посипання.
Приготування: 1. Фарш пропустити через м'ясорубку, разом з цибулею, часником і зеленню, посолити, додати яйця і нарізаний кубиками перець. 2. Якщо фарш вийшов густий, додати трохи води. 3. Запікати котлети краще в духовці на змащеному олією деку або обсмажити на невеликому кол-ве масла на маленькому вогні. 4. Котлети подавати з овочевим гарніром.
15 грудня 2012, 9:43 KARPATNEWS.in.ua — Усі новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України