Україні 14% закладів громадського харчування припинили роботу через локдаун — Опендатабот

Після завершення останнього, весняного локдауну в Україні 14% закладів громадського харчування вирішили не продовжувати свою роботу

Про це повідомляє Опендатабот з посиланням на дані IТ-компанії Poster.

Статистика показала, що відкриття ресторанів і кафе на недавніх травневих святах не врятувала ситуацію.

"На травневі свята обмеження були зняті, проте за цей період ресторанній сфері відновитися не вдалося. Відкрилося тільки на 2% більше закладів", йдеться в повідомленні.

Оборот в мережі закладів громадського харчування збільшився на 2% в порівнянні з показниками локдауну.

Ресторатори очікували святкового буму на час тривалого святкового вікенду, але він не вплинув на ситуацію: галузь втратила 12% обороту, яке існувало до початку локдауну, уточнюється в повідомленні.

За рік карантину ресторанний бізнес втратив майже 40% закладів.


Інші публікації

У тренді

karpatnews

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на karpatnews.in.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на karpatnews.in.ua

© Новини Закарпаття, Ужгорода, Мукачева та України на KarpatNews. All Rights Reserved.