На Закарпатті заснували щорічну гастрономічну премію «Шовдарь»

Цією премією будуть нагороджувати кращі ресторації області

Про суть премії розповів відомий краєзнавець Федір Шандор.

Карпатська гастрономічна премія «ШОВДАРЬ» – щорічне нагородження кращих ресторацій Закарпаття

Карпатська гастрономічна премія «ШОВДАРЬ» - вручається рестораціям, що оцінені користувачами соціальних мереж та гастрономічних сайтів, самостійно подались на участь в премії, запропоновані експертами команди «Закарпатський фудблог» і пройшли оцінку професійного журі.

Нагорода переможців – «ШОВДАРЬ» - є знаком якості ресторацій Закарпаття

Наша ціль: розвиток локальних ресторацій і сфери гостинності з метою підвищення конкурентоздатності учасників ринку та інформування споживачів про якість ресторацій в Закарпатті

Завдання Премії: 
- Визначити кращі ресторації Закарпаття
- Об’єднати регіональних учасників галузі для подальшого розвитку і підвищення якості послуг
- Допомогти споживачам зорієнтуватись в якості ресторацій Закарпаття

В рамках Карпатської гастрономічної премії «ШОВДАРЬ» будуть названі кращі у своїх номінаціях:

Найкраща кав’ярня*
Найкраща винарня
Найкраща пиварня
Найкраща ресторація
Найкраща ресторація закарпатської кухні 
Найкраща кондитерська
Гастрономічне відкриття року

Прозак

 


Інші публікації

У тренді

karpatnews

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на karpatnews.in.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на karpatnews.in.ua

© Новини Закарпаття, Ужгорода, Мукачева та України на KarpatNews. All Rights Reserved.