Який він, сніданок у романтичному дусі?

Не потрібно чекати якийсь дати, щоб зробити приємне, нехай цей сніданок стане сюрпризом для вашої половинки!

...Романтика є рушійною силою для багатьох вчинків закоханих. Саме вона змушує сприймати світ по-іншому, коли поруч знаходиться улюблена людина. Особливий пік романтичних відносин припадає на початковий етап відносин, так би мовити «цукерково-букетний період». Але з часом, коли починається звикання один до одного – вся романтика починає випаровуватися, а ми не можемо зрозуміти, в чому справа.

Починає здаватися, що почуття вже не ті, що раніше, відносини стають все холодніше і буденніше – найчастіше в цьому винен побут.

Ні в якому разі не можна опускати руки. Ви просто зобов'язані зміцнювати свої відносини маленькими приємними дрібницями. Даруйте незначні подарунки, частіше говорите компліменти і не обділяйте увагою. Ось побачите, все налагодиться.

А щоб закріпити загальний результат можна побалувати свою половинку смачним і оригінальним сніданком.

Не потрібно чекати якийсь дати, щоб зробити приємне, нехай цей сніданок стане сюрпризом для вашої половинки. І не потрібно підносити сніданок у ліжко, це надмірність, яке сподобається далеко не кожному. Адже погодьтеся, не дуже приємно насолоджуватися ранковою кавою, у той час як ти ще не вмився і не почистив зуби. Якщо цей варіант вам підходить, то не забудьте обзавестися спеціальним маленьким столиком для таких випадків.

У тому випадку якщо ви все ж вирішили здивувати свого чи свою кохану вам необхідно буде встати раніше на годину або хоча б на пів години. Ми пропонуємо вашій увазі деякі рецепти, які повинні допомогти вам в цій нелегкій справі:

1) Французькі тости

Для їх приготування вам знадобиться: багет, третина склянки цукру, 250 грам вершкового сиру, 1 столова ложка апельсинової цедри, третина склянки подрібнених волоських горіхів. Для кляра необхідно: чотири яйця, чверть склянки молока, 1 чайна ложка ваніліну, 2 ст. ложки масла для смаження (бажано вершкового).

Приступаємо до приготування. Все починається з начинки. Для її приготування необхідно перемішати вершковий сир, цедру лимона, цукор і горіхи. Після ретельного перемішування загальну масу необхідно поставити в холодильник.

Тепер беремо багет і ріжемо середніми скибочками, приблизно 2-3 см. Кожен шматочок необхідно розкласти окремо і надрізати посередині. Дорізати до кінця не потрібно, необхідно щоб вийшов маленький кишеньку. У кожен кишеньку потрібно покласти 1 ч.л. крему, хліб повинен трохи прикривати начинку.

Приступаємо до приготування кляра. Для цього нам необхідно в окремому посуді замішати яйця, молоко і ванілін. Все має бути ретельно перемішано. Справа залишилася за малим.

Вмочуємо хліб в клярі і обсмажуємо на сковороді з розпеченим вершковим маслом. Приблизний час обжарювання – 5 хвилин. Подавати на стіл можна з будь-яким видом варення.

2) Млинчики з додаванням шоколаду, бананів і карамельного сиропу.

Для їх приготування нам знадобиться: третину склянки какао-порошку, дві третини склянки цукру, один стакан борошна, склянка молока, одне яйце, один пакетик ваніліну, трохи солі і вершкового масла. Для приготування сиропу необхідно: 0,1 кг. вершкового масла, стакан коричневого цукру, дві столові ложки сиропу або меду, пів склянки вершків, кілька бананів.

Розтоплюємо масло і додаємо туди коричневий цукор і мед, постійно помішуючи, доводимо до кипіння. Заливаємо вершки і трохи скорочуємо вогонь, в результаті готова маса повинна походити на топлене карамель. Для приготування млинців нам необхідно об'єднати всі інгредієнти і все добре перемішати.

Млинці печуться на розпеченій сковороді з додаванням вершкового масла. Перед подачею на стіл на них кладеться часточка банана і все це поливається сиропом.

Кулінарний блог


Інші публікації

У тренді

karpatnews

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на karpatnews.in.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на karpatnews.in.ua

© Новини Закарпаття, Ужгорода, Мукачева та України на KarpatNews. All Rights Reserved.