Найдовший в Україні шашлик приготували на Майдані Незалежності у Києві. Столичні ресторатори просто неба засмажили 150-тиметрову м’ясну страву. Мангал, на якому готували велетенську страву завдовжки 160 метрів.
Для приготування шашлику знадобилося 800 кг вугілля, а запалили його приборкувачі вогню. Це вже виглядало видовищно. А далі - пильна робота 80-ти умілих кухарів. Усі вони діяли синхронно. У цьому головний секрет смакоти.
Рецепт мега-шашлику простий - цибуля, зелень та приправи. Найбільші вітчизняні шашлик та мангал увійшли до національної книги рекордів. М"ясним смаколиком пригощали усіх охочих. Кажуть було смачно.
Оксана Дудій, служба новин Вежа FM
04 березня 2013, 12:25 KARPATNEWS.in.ua — Усі новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України