Салат «Новорічні вогні» (РЕЦЕПТ, ВІДЕО)

Салат Новорічні вогні (Новорічні рецепти 2013)

Рецепт:

Морква - 3 шт
Яйця - 6 шт
Свіжий огірок - 3 шт
Кукурудза - 1 банка
Сьомга - 300 г
Цибуля - 1 шт
майонез
Червона ікра - 70 г
петрушка
листя салату


Приготування:
Відваримо моркву і яйця. Свіжі огірки, варену морквину натираємо на крупній тертці. Очистити, цибулю та нарізаємо невеликими кубиками. Далі відокремлюємо з яєць жовток і білок, натираємо на крупній тертці в різні ємності. Сьомгу нарізати тоненькими пластинами, 5 штучок залишити на прикрасу, а решта порізати кубиками. Відкрити банку консервованої кукурудзи, злити рідину. З'єднуємо терту морквину, огірки, консервовану кукурудзу і білки, заправити майонезом і ретельно перемішуємо.

На блюдо кладемо листя салату, потім викладаємо салат. Зверху кладемо рівним шаром рибу, потім присипаємо тертим жовтком. Прикрашаємо салат ромбиками з майонезу, трояндочками з сьомги, гілочками зеленої петрушки і червоною ікрою.

 


31 грудня 2012, 15:21
KARPATNEWS.in.ua — Новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України

Сподобалась новина? Підтримай KarpatNews натиснувши "Подобається"!

Інші публікації

У тренді

karpatnews

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на karpatnews.in.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на karpatnews.in.ua

© Новини Закарпаття, Ужгорода, Мукачева та України на KarpatNews. All Rights Reserved.