Салат «Новорічні вогні» (РЕЦЕПТ, ВІДЕО)
Салат Новорічні вогні (Новорічні рецепти 2013)
Рецепт:
Морква - 3 шт
Яйця - 6 шт
Свіжий огірок - 3 шт
Кукурудза - 1 банка
Сьомга - 300 г
Цибуля - 1 шт
майонез
Червона ікра - 70 г
петрушка
листя салату
Приготування:
Відваримо моркву і яйця. Свіжі огірки, варену морквину натираємо на крупній тертці. Очистити, цибулю та нарізаємо невеликими кубиками. Далі відокремлюємо з яєць жовток і білок, натираємо на крупній тертці в різні ємності. Сьомгу нарізати тоненькими пластинами, 5 штучок залишити на прикрасу, а решта порізати кубиками. Відкрити банку консервованої кукурудзи, злити рідину. З'єднуємо терту морквину, огірки, консервовану кукурудзу і білки, заправити майонезом і ретельно перемішуємо.
На блюдо кладемо листя салату, потім викладаємо салат. Зверху кладемо рівним шаром рибу, потім присипаємо тертим жовтком. Прикрашаємо салат ромбиками з майонезу, трояндочками з сьомги, гілочками зеленої петрушки і червоною ікрою.
31 грудня 2012, 15:21
KARPATNEWS.in.ua — Новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та УкраїниСподобалась новина? Підтримай KarpatNews натиснувши "Подобається"!