РЕЦЕПТ пікантного домашнього торта (ВІДЕО)
Cайт KARPATNEWS.in.ua пропонує рецепт домашнього медового торта.
100 грамів масла, 1 стакан цукру, 2 яйця, 1 чайна ложка соди, 1 столова ложка меду, 3 столові ложки муки.
Масло розтопити з цукром, дати закипіти і додати в строгому порядку: соду, мед і яйця. А потім все борошно. Замісити тісто на повільному вогні і проварити 1-2 хвилини, як би заварюючи його.
Потім вимісити його на килимку, розділити на 10 шматочків, розкачати коржі і випікати в духовці (у середньому 4-5 хвилин)
Крем: 600 г. сметани, 1 ст.сахара, збити.
30 грудня 2012, 12:24
KARPATNEWS.in.ua — Новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та УкраїниСподобалась новина? Підтримай KarpatNews натиснувши "Подобається"!