У що «влетить» новорічний корпоратив на Закарпатті? (+ВІДЕО)

Майже в усіх ресторанних закладах обласного центру Закарпаття міста Ужгорода кажуть, що пік корпоративів припадає у період із 25 по 30 грудня, а замовлення від колективів почали надходити вже з початку зими.

На Закарпатті вже років з десять стало традицією напередодні новорічних свят відзначати корпоративи з колегами. Оскільки тема нині актуальна, то «Новини Закарпаття» вирішили з’ясувати, де та за скільки можна відсвяткувати. Ціни у ресторанах дещо різняться.

Найперше розцінками поцікавилися у нещодавно відкритій приватній садибі, яка  знаходиться за 7 км від Ужгорода, в селі Холмок, «Панська втіха». Перед­новорічне меню для колективу обійдеться від 200 грн. з людини. Сюди входить різноманітна холодна закуска, кілька салатів, гарячі страви. До речі, як зауважив власник Ігор Бадида, тут  самі готують ковбаски, гурки та все інше за домашніми рецептами і з екологічно чистих продуктів.

А от у ресторані готелю «Інтурист-­Закарпаття» мінімальне меню коштуватиме від 150—180 грн. Стандартно сюди входить холодна нарізка, гаряча страва, а також десерт. Щоправда, без спиртного, однак його дозволять принести із собою. Тут кажуть, що святкувати можна максимум до 12-­ї години ночі. Зазвичай цього вистачає.

У готельно­ресторанному комплексі «Дует», що на вул. Ак.Корольова обласного центру, святкове меню стартує від 180 грн.  — бульйон, 4 види салатів, 2 гарячі страви та на 20 грн. спиртного. Вечірка триватиме до 10­-ї години вечора. Якщо  ж забажаєте продовження свята, то потрібно буде додатково доплатити офіціантам та барменам. З тих закладів, які потрапили цього разу в сферу наших журналістських інтересів,  найдорожчим виявився етно­велнес­готель «Унгварський». Передноворічне меню  тут оцінюється в 250—300 грн. А оренда окремого залу коштуватиме орієнтовно 300 гривень.

Майже в усіх ресторанних закладах Ужгорода кажуть, що пік корпоративів припадає у період із 25 по 30 грудня, а замовлення від колективів почали надходити вже з початку зими. Разом з тим, тут нагадують, що святковим столом  корпоратив не обмежується. Важливо скласти програму вечора, запросити якихось гостей. І неодмінно мають бути музика, ведучий свята, Дід Мороз із Снігуронькою. А їхні послуги також влетять у копієчку. Добре було б  подумати і про подарунки для кожного.

Надія САРАНА, "Новини Закарпаття"


17 грудня 2012, 19:08
KARPATNEWS.in.ua — Новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України

Сподобалась новина? Підтримай KarpatNews натиснувши "Подобається"!

Інші публікації

У тренді

karpatnews

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на karpatnews.in.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на karpatnews.in.ua

© Новини Закарпаття, Ужгорода, Мукачева та України на KarpatNews. All Rights Reserved.