0,5 кг курячого філе, 1 невелике яблуко, й невелика ріпчаста цибулина, 1 столова ложка борошна, сіль, чорний мелений та духмяний перець, 1 столова ложка подрібненої зелені петрушки.
1. Прокрутіть у м’ясорубці куряче філе (м’ясо без кісток і шкірки - грудка, плече, стегенце, тобто різні частини), шматочки почищеного яблука та цибулі.
2. Посоліть, поперчіть за смаком, додайте подрібнену зелень петрушки і столову ложку борошна.
3. Сформуйте мокрими руками круглі чи продовгасті котлетки середнього розміру (трохи більше 1 столової ложки на порцію), обкачайте у борошні.
4. Смажте на середньому вогні у рафінованій олії з обох боків до утворення рум’яної скоринки або приготуйте на парі у пароварці.
"Рівненська газета"
03 грудня 2012, 12:58 KARPATNEWS.in.ua — Усі новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України