Курячі котлетки з яблуком (РЕЦЕПТ)

Простий рецепт на кожен день.

0,5 кг курячого філе, 1 невелике яблуко, й невелика ріпчаста цибулина, 1 столова ложка борошна, сіль, чорний мелений та духмяний перець, 1 столова ложка подрібненої зелені петрушки. 

1. Прокрутіть у м’ясорубці куряче філе (м’ясо без кісток і шкірки - грудка, плече, стегенце, тобто різні частини), шматочки почищеного яблука та цибулі. 

2. Посоліть, поперчіть за смаком, додайте подрібнену зелень петрушки і столову ложку борошна. 

3. Сформуйте мокрими руками круглі чи продовгасті котлетки середнього розміру (трохи більше 1 столової ложки на порцію), обкачайте у борошні. 

4. Смажте на середньому вогні у рафінованій олії з обох боків до утворення рум’яної скоринки або приготуйте на парі у пароварці.

"Рівненська газета"


03 грудня 2012, 12:58
KARPATNEWS.in.ua — Усі новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України

Сподобалась новина? Підтримай KarpatNews натиснувши "Подобається"!

Інші публікації

У тренді

karpatnews

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на karpatnews.in.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на karpatnews.in.ua

© Новини Закарпаття, Ужгорода, Мукачева та України на KarpatNews. All Rights Reserved.