На Закарпатті була традиція запивати каву … вином!

Тож не дивно, адже обидва напої - особливо шановані в регіоні.

Кажуть, в Чехії і Словаччині такий незвичайний спосіб кавування зберігся досі. Сьогодні ж в закарпатських сім'ях в густу міцну каву люблять додавати шматочок вершкового масла. Так кавова гірчинка - пом'якшується, а сам напій п'ється легше і не так сильно «б'є» по підшлунковій.


Інші публікації

У тренді

karpatnews

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на karpatnews.in.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на karpatnews.in.ua

© Новини Закарпаття, Ужгорода, Мукачева та України на KarpatNews. All Rights Reserved.