Рубрика: Суспільство

27 березня

Вчений створив алкоголь, який не викликає похмілля

foto

Поки що у новинки одна серйозна проблема - алкоголь має не дуже приємний смак. Очікується, що на ринок новинка потрапить у найближчі п'ять років.

Професор Імперського коледжу Лондона Девід Натт (на фото) створив синтетичний спирт, який не викликає похмілля. Про це пише Кореспондент з посиланням на Guardian.
 
Напій Alcarelle викликає такі ж відчуття сп'яніння, як і звичайний алкоголь, але не має негативного впливу на печінку і не викликає похмілля.
 
Професор винайшов синтетичний спирт ще в 1983 році, а в 2013 році намагався використовувати його для створення "безпечного аналога" алкоголю. Тоді Alcarelle тестували на безпеку і заявили, що його можна використовувати, як харчову добавку.
 
У 2013 році вчений не знайшов потрібної фінансової підтримки, і відродив свою ідею в 2019 році. Зараз Натт збирається провести клінічні випробування напою, надати йому приємний смак і запустити на ринок у найближчі п'ять років.
 
Вчений підкреслює, що Alcarelle не матиме негативного впливу на печінку і не викликатиме похмілля. Але для його створення використовується безліч особливих хімічних сполук, які можуть впливати на інші органи і функції людського тіла.

 


27 березня 2019, 13:41
Karpatnews.in.ua — Новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України



Схожі новини


На кількох вулицях Ужгорода буде обмежено водопостачання

Поліція Закарпаття розшукує безвісти зниклу неповнолітню

ООН визнала право кліматичних біженців на притулок

Чверть закарпатців ще не уклала декларації із сімейними лікарями

Названа найстаріша кав'ярня Європи

їїїїїїїї...

Прокоментуй новину