Рубрика: Суспільство

27 березня

Вчений створив алкоголь, який не викликає похмілля

foto

Поки що у новинки одна серйозна проблема - алкоголь має не дуже приємний смак. Очікується, що на ринок новинка потрапить у найближчі п'ять років.

Професор Імперського коледжу Лондона Девід Натт (на фото) створив синтетичний спирт, який не викликає похмілля. Про це пише Кореспондент з посиланням на Guardian.
 
Напій Alcarelle викликає такі ж відчуття сп'яніння, як і звичайний алкоголь, але не має негативного впливу на печінку і не викликає похмілля.
 
Професор винайшов синтетичний спирт ще в 1983 році, а в 2013 році намагався використовувати його для створення "безпечного аналога" алкоголю. Тоді Alcarelle тестували на безпеку і заявили, що його можна використовувати, як харчову добавку.
 
У 2013 році вчений не знайшов потрібної фінансової підтримки, і відродив свою ідею в 2019 році. Зараз Натт збирається провести клінічні випробування напою, надати йому приємний смак і запустити на ринок у найближчі п'ять років.
 
Вчений підкреслює, що Alcarelle не матиме негативного впливу на печінку і не викликатиме похмілля. Але для його створення використовується безліч особливих хімічних сполук, які можуть впливати на інші органи і функції людського тіла.

 


27 березня 2019, 13:41
Karpatnews.in.ua — Новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України



Схожі новини


Закарпатські прикордонники інформують про черги на кордоні

Рятувальники Закарпаття переймають досвід роботи польських колег щодо ліквідації наслідків ДТП

"Кірпічка" остаточно повертається у власність громади Ужгорода

1126-й День народження Ужгород відзначатиме 13–15 вересня

5 ДТП трапилось на Закарпатті

їїїїїїїї...

Прокоментуй новину