Рубрика: Відео

24 січня

Ужгород. Церква, яку заповідав Ісус Христос... (ВІДЕО)

foto

Б’ють, переслідують, судять, а знищити не можуть. Церкву, яку заснував Владика Мойсей ще в 2000 році в місті Ужгород у будинку “Просвіта”, не можна знищити. Бо тут об’єднанні вірники істинні, які люблять Бога і готові служити Божій справі і людям, використовуючи знання і повчання Владики Мойсея.

Скільки сил і тепла душі віддав Владика для того, щоб навчити людей молитися, жити за законами Божими і об’єднати нас в любові до Всевишнього. Але кожен із нас робить самостійний вибір, кому служити - Богу чи нечестивому? І тому вірники, які полюбили гроші, банківські рахунки, вигоду, розкололи громаду і творять безчинство до сьогодні. Вигнавши громаду, яка нараховує 65 чоловік, з церкви, побили наших священиків і за підтримки корумпованих міліціантів забрали ключі від каплички. Однак цього їм було замало. Вони ще й розбили фундамент майбутньої церкви, про яку наша громада мріяла, доклала чимало зусиль та коштів, щоб її збудувати. Ці люди думали, що, розбивши фундамент, знищать нас. Звідки вони, духовні каліки, могли знати, що нас єднають не матеріальні цінності, а правда та бажання служити Богу. Адже для будівництва церкви спочатку потрібно заснувати храм Божий в душі. Незважаючи на утиски, наша громада Свято-Троїцької церкви існує, молиться Богу в іншому місці. Бо Церква Божа об’єднує тих людей, які щиро моляться і наповнюють благодаттю храм своєї душі. А це не пуста будівля, яка покривається пліснявою та руйнується. Бо там, де Божа благодать, усе зцілюється, оновлюється і наповнюється радістю та любов’ю. “Де сходяться двоє або троє во ім’я Моє, там і я серед них,”- так говорить Ісус Христос. І ми відчуваємо присутність Божої благодаті на святій літургії і молитвах. А це засвідчує, що наша церква УАПЦ-К угодна Богу і буде процвітати. І ми свято віримо, що Добро, Любов, Правда Божа переможуть зло, ненависть і всі пороки, які приводять до загибелі всього Божого в душах людей. І всі ми хочемо, щоб наші діти, правнуки жили краще за нас. Але хто може сказати, як це зробити? А відповідь є у повчаннях та настановах Владики Мойсея. А поки що немає на злобних ніякої управи! Бо все куплено, на жаль. У нашій країні владарює князь тьми. Правда переслідується і засуджується. Істина, що, мов промінь світла, прорізує цю тьму бездуховності, приречена на страждання, переслідування. Цим променем Божого світла для наших вірників став Владика Мойсей. І ми продовжуватимемо виборювати право, дане нам самим Богом, - мати свою Божу Церкву і свого Божого Патріарха. Віримо: правда Божа переможе! І кожен, хто хоче жити із Богом в душі, не будьте байдужими, зробіть свій вклад у відновлення Божої правди та будівництво істинної церкви, яку заповідав нам Ісус Христос. А розбудовує її в Україні Патріарх Мойсей.

Слава Ісусу Христу!

Вірниця УАПЦ-К Марія, "ХайВей"
 

 


24 січня 2011, 10:33




Схожі новини


Якби закарпатська жона стала б'юті-блогером (відео)

"Закарпатська грибарька": кумедне відео

Закарпатським господиням: Як приготувати домашній майонез без яєць (відеорецепт)

У Воловецькому районі росте унікальне коркове дерево з Далекого Сходу (ВІДЕО)

Ужгород 1922 року у чеському фільмі-хроніці (відео)

їїїїїїїї...

Прокоментуй новину